Den sköna känslan av torra, varma handdukar från en handdukstork efter ett bad eller en dusch kan egentligen aldrig beskrivas – den bör upplevas!

Handdukstorkar

Med en handdukstork kan du uppleva den sköna känslan av torra, varma handdukar efter ett bad eller en dusch varje dag. Denna känsla kan egentligen aldrig beskrivas – den bör upplevas. Tidigare var denna njutning från handdukstorkar endast förunnat hotellgäster, men med dagens utveckling av vår byggstandard tillhör det numera vardagslyxen. Unna dig själv det lilla extra och köp någon av våra moderna och eleganta handdukstorkar!

Vi har handdukstorkar för alla badrum. Elektriska handdukstorkar för dig som bara använder- eller föredrar el, vattenburna handdukstorkar för dig som vill utnyttja ditt värmesystem eller kombinerade handdukstorkar för både el och vatten för dig som vill dra fördel av handdukstorken både sommar- och vintertid.

Sök och filtrera dina handdukstorkar med vårt verktyg torkväljaren

Har du svårt att få grepp på vilka handdukstorkar som passar i ditt badrum?

Vilka modeller har ”den höjden” eller ”den bredden”?
Det kan ibland vara svårt att navigera mellan alla olika serier och modeller innan man tillslut hittar rätt.
Med guiden Torkväljaren får du en lite enklare överblick! Du kan välja mellan kategori, bredd, höjd, effekt och kombinera olika val för bästa resultat!

Hitta din handdukstork!
Elegant Handdukstork Sjöhaget i modernt badrum

Handdukstorkar funktion

En handdukstorks funktion är främst öka badrumskomforten, men den kan även användas på andra ställen, som t.ex. i husvagnar och tvättstugor.
Genom att sprida en behaglig värme och göra dina handdukar varma & torra kan även du få en lyxig spakänsla i just ditt hem!

Vi kan med stolthet berätta att Somatherm var först i Sverige med handdukstorkar och vårt sortiment är ständigt växande.
En säker och långvarig relation med våra tillverkare gör att vi kan erbjuda hög kvalitet och snabba leveranser.

Med över 40-års erfarenhet kan vi säkerställa att du är i trygga händer, med vetskapen av att du blir nöjd med vår handdukstork.

Merparten av våra handdukstorkar är certifierade av intertek semko Våra produkter är CE godkändaCertifierad EL-KretsenFörpacknings & Tidningsinsamlingen

10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.