Handdukstork Hungvik EL

Elektrisk handdukstork med

elektrisk handdukstork hungvik

Handdukstork Hungvik EL

Handdukstork Hungvik EL är en vätskefylld modell som vidare drivs av en elpatron. Det vill säga att en elpatron i botten av handdukstorken värmer upp vätskan som i sin tur ger en jämn och behaglig värme till dina handdukar. Tillsammans med din övriga värme, hjälper torken följaktligen till att torka upp fukt som kan orsaka mögel och fuktskador.

Handdukstorken levereras dessutom färdigfylld samt komplett med väggfästen, skruv och styrning. Det vill säga styrningen Olle, som har dimmer, timer och även är utrustad med bluetooth vilket möjliggör styrning via app.

Mattsvart handdukstork

Förutom krom, så finns även handdukstorken Hungvik CHR i en mattsvart finish med färgkod RAL9004. Du kan läsa vidare om våra mattsvarta handdukstorkar här!

Styrning till elektrisk handdukstork Hungvik

Med i paketet så får du styrningen Olle. Närmare bestämt en inbyggd dimmer & timer med effektreglering i fem steg mellan 20-100%, samt inställning av fem olika tidsintervaller från 2 timmar upp till 10 timmar.

I styrningen finns tillvalet att använda en app som medger styrning av handdukstorken via smartphone eller läsplatta. Det vill säga att när du använder appen kan du förutom standardinställningarna även välja inställningar för ett veckoschema där du kan bestämma vilken tid du vill att handdukstorken ska starta och stoppa varje dag samt vilken effekt du vill att den skall gå på under driften.

Följaktligen så kan du läsa mer om styrning till handdukstork här!

handdukstork styrning
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.