Kombinerade handdukstorkar

Vad är kombinerade handdukstorkar? De flesta tror att alla handdukstorkar drivs på el och för många är det fortfarande obekant att man kan koppla många av våra modeller på radiatorsystemet (Ej VVC). På så sätt sparar man på elförbrukningen under vinterhalvåret. För att få det bästa av två världar så finns även våra kombinerade modeller som har både el-och vattenanslutning. Under vinterhalvåret värms dessa modeller upp via det befintliga radiatorsystemet. Under sommarhalvåret då värmen är avstängd i hemmet stänger man helt enkelt av radiatortermostaten och sätter på elpatronen och låter istället denna värma handdukstorken.

Handdukstork Dottevik Kombi

Kategori: Kombinerade Handdukstorkar EL / Vatten

Stilren handdukstork med fyrkantsrör.
Handdukstork Dottevik kombi har snygga fyrkantiga ribbor, som blir ett snyggt tillskott i ditt badrum. Handdukstorken Dottevik kombi har kombinerat EL och vatten och kan styras via app.

Handdukstork Sjöhaget Kombi

Kategori: Kombinerade Handdukstorkar EL / Vatten

Handdukstork Sjöhaget kombi har snygga ovala rör, som blir ett snyggt tillskott i ditt badrum. Kombinerad EL och vatten och kan styras via app.

Handdukstork Älgå Kombi

Kategori: Kombinerade Handdukstorkar

Handdukstork Älgå Kombi. Elegant och stilren med välvda, runda rör. Styrningen Olle har app innehållande veckoschema som tillval.

Handdukstork Glava Kombi

Kategori: Kombinerade Handdukstorkar EL / Vatten

Handdukstork Glava kombi är en modern och elegant modell med raka rör. Handdukstorken Glava kombi har kombinerad EL och vatten och kan styras via app.

Handdukstork Rackstad Kombi

Kategori: Kombinerade Handdukstorkar EL / Vatten

Handdukstork Rackstad kombi är en modern och elegant modell med raka rör. Handdukstorken Rackstad kombi har kombinerad EL och vatten och kan styras via app.

Handdukstork Haga Kombi

Kategori: Kombinerade Handdukstorkar EL / Vatten

Handdukstork Haga kombi har en stilren stram form som blir ett snyggt tillskott i ditt badrum. Handdukstorken Haga kombi har kombinerat EL och vatten.

Handdukstork Solvik Kombi

Kategori Kombinerade Handdukstorkar EL / Vatten

Handdukstork Solvik kombi är en elegant serie handdukstorkar. De har snygga, raka tvärgående rör och är enkelt vändbara för höger- eller vänstermontage.

Handdukstork Hungvik Kombi

Kategori Kombinerade Handdukstorkar

Handdukstork Hungvik kombi. Kombinerad modell avsedd för el- & vattenstyrning. Radiatorventil på vintern och elektrisk styrning på sommaren.