Elektriska Handdukstorkar

Vi har ett stort utbud av elektriska handdukstorkar och ett ständigt växande sortiment för ditt badrum. Alla våra handdukstorkar går att få med elanslutning. De elektriska handdukstorkarna är eldrivna och är vanligtvis vätskefyllda med en elpatron monterad. Vi har även modeller som drivs av värmekabel.

Läs mer om alla våra handdukstorkar här.

Kategorier el

Handdukstork Taserud EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Taserud är en snygg och praktisk handdukstork, som tillverkas i fem modeller med fyra olika styrningar att välja på. Taserudsmodellerna har raka tvärgående rör och är enkelt vändbara för höger eller vänstermontage gällande elanslutningen.

Handdukstork Solvik EL

Kategori Elektriska Handdukstorkar

Solvik är en elegant nyhet i vårt produktsortiment. Modellen finns i fyra olika storlekar; från minstingen LS-600 till det lilla badrummet upp till LS-1200 som är perfekt för den stora familjen eller det stora badrummet. Solvik kommer med snygga, raka tvärgående rör och är enkelt vändbar för höger eller vänstermontage gällande elanslutningen. Solvik finns även som kombinerad el / vatten eller som vatten.

Handdukstork Haga EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Handdukstork Haga.. Hagas stilrena strama form blir blir ett snyggt tillskott i ditt badrum. Det stora antalet ribbor gör att många handdukar får plats.

Handdukstork Kinna EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Kinna är en enkel och prisvärd handdukstork, som värms upp med elslinga. Passar det mindre badrummet och kommer med 3 olika styrningar.

Handdukstork Dottevik EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Handdukstork Dottevik – En snygg och stilren handdukstork, med kromade fyrkantsrör. Levereras med styrningen Olle som möjliggör inställning av veckoschema.

Handdukstork Sjöhaget EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Sjöhaget CHOD levereras med styrningen Olle som har inbyggd dimmer och timer.
Olle möjliggör även styrning via en app, där man även kan ställa in sitt eget veckoschema.

Handdukstork Älgå EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Handdukstork Älgå EL. Elegant och stilren handdukstork med välvda, runda rör. Styrningen Olle har en app innehållande veckoschema som tillval.

Handdukstork Glava EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Handdukstork Glava – En Elegant handdukstork med runda, raka, kromade rör. Levereras med styrningen Olle som möjliggör inställning av veckoschema.

Handdukstork Rackstad EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Handdukstork Rackstad – En modern & elegant handdukstork med välvda rör. Levereras med styrningen Olle som möjliggör inställning av veckoschema.

Elektrisk handdukstork med dimmer & timer

Styrningar till elektriska handdukstorkar

S och ST-modellerna har en inbyggd strömbrytare med on/off funktion. ST-modellen har dessutom en inbyggd förinställd termostat.

RS-modellen har inbyggd dimmer. Med hjälp av vredet i det nedre väggfästet har man möjlighet att steglöst ställa in effekten från min till max och därigenom själv bestämma värmen på torken, samt slå på och av.

BC–modellen regleras enkelt med ett knapptryck för att ställa temperaturen i fem olika intervaller, med start från 20% upp till 100% av effekten på handdukstorken. När handdukstorken belastas med blöta handdukar, kan man hålla in + knappen i 5 sekunder så att timern sätts igång och handdukstorken går upp på en högre effekt under en tid, för att sedan återgå till grundinställning eller stängas av helt. Timern kan regleras i 2-timmars intervaller med start från 2 timmar och upp till 10 timmar. Effekten under timer-tiden kan även den regleras från 20% upp till 100% av effekten på handdukstorken. BC-modellen slås enkelt av och på med den inbyggda strömbrytaren.

OLLE är vår första styrning som kan regleras via app. Den har inbyggd dimmer och timer, effektreglering i fem steg mellan 20-100% samt inställning av fem olika
tidsintervaller från 2 timmar upp till 10 timmar.
Som tillval finns en app som ger möjlighet till styrning av handdukstorken via smartphone eller läsplatta. Med appen möjliggörs även inställningar av ett veckoschema där man kan bestämma vilken tid handdukstorken ska starta och stoppa varje dag samt vilken effekt den skall gå på under driften.

Läs mer om styrning till handdukstork här.

Välja handdukstork el

Om du redan har kommit långt i din planering för ditt badrum och bestämt dig för vilken storlek torken skall ha så kan du sortera modellerna genom att använda dig av vårt verktyg torkväljaren. Med torkväljaren så kan du filtrera efter vilket användningsområde- samt vilka funktioner som handdukstorken ska ha. Du kan välja mellan kategorierna elektriska, vattenburna och kombinerade. När du gjort ditt val av kategorier, så kan du sortera våra produkter efter bredd, höjd samt effekt på elpatron. Om du är konsument och vill veta vilket pris produkten har, så kan du klicka på vald modell i sökresultatet för att visa vårt rekommenderade pris.

Läs mer om att köpa handdukstork här.

10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstork el

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.