Stilren handdukstork med snygga fyrkantsrör

Stilren handdukstork med snygga fyrkantsrör

Handdukstork Dottevik EL

Elektrisk handdukstork i badrum
Handdukstork Dottevik i badrumsmiljö

Handdukstork Dottevik EL

Handdukstorken Dottevik EL är en Stilren handdukstork med fyrkantsrör som levereras komplett med elpatron, väggfäste och styrning. Det vill säga styrningen Olle som har dimmer, timer och inbyggd bluetooth vilket möjliggör styrning via app, där du även kan ställa in ditt eget veckoschema. Dessutom så levereras handdukstorken färdigfylld från fabrik vilket underlättar vid installation då du slipper att fylla den med vätska.

Slutligen vid installation så skall du alltid montera elpatronen i botten av handdukstorken samtidigt som du monterar luftnippeln i toppen. Det har att göra med att elpatronen måste alltid vara i kontakt med vätskan i torken för att undvika överhettning. Det vill säga att funktionen för elpatronen är att den ska värma upp vätskan i torken som vidare cirkulerar och åstadkommer en jämn uppvärmning för dina handdukar.

Vissa av modellerna finns tillgängliga i mattsvart.

10-års garanti.

Denna modell finns även i följande varianter: Handdukstork Dottevik Kombi & Handdukstork Dottevik Vatten
Klicka på länken Handdukstorkar för att se alla modeller.

Somatherm Heating & Drying AB

Leverantör av denna produkt är Somatherm Heating & Drying AB
Vårt företag har ända sedan starten 1973 haft stort fokus på att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder. Vi ser kvaliteten på våra produkter och tjänster som en avgörande konkurrensfaktor och ett starkt försäljningsargument.