Modern handdukstork avsedd för radiatorsystemet (ej VVC).

Modern handdukstork avsedd för radiatorsystemet (ej VVC).

Handdukstork DOTTEVIK VATTEN

Handdukstork Haga Kombi
Vem säger nej till varma, torra handdukar?

Handdukstork Dottevik Vatten

Stilren handdukstork med fyrkantsrör.

Modellerna kan anpassas för antingen höger- eller vänstermontage gällande radiatorventilen. Dottevik kan även beställas som el eller kombi (el / vatten). Handdukstorken monteras alltid med elpatronen nederst och luftnippeln överst.

Denna modell finns även i följande varianter: Handdukstork Dottevik EL & Handdukstork Dottevik Kombi.
Klicka på länken Handdukstorkar för att se alla modeller.

Radiatorventil till handdukstork Dottevik

Handdukstorken levereras komplett med radiatorventilen Racken. Med ventilen så kan du styra flödet på varmvattnet till handdukstorken och på så sätt justera värmen effektivt efter dina önskemål. Dessutom så kan du enkelt ställa in ventilen för ett- eller tvårörssystem beroende på vad du har för förutsättning i din fastighet. Slutligen så har den ett cc-mått på 40mm mellan tillopp- och returledning vilket kan vara bra för din VVS-installatör att veta vid rördragning och installation.

Till sist så hittar ytterligare information om ventilen och andra styrningar hittar du på sidan styrning till handdukstork.

radiatorventil till handdukstork
Somatherm Heating & Drying AB

Leverantör av denna produkt är Somatherm Heating & Drying AB
Vårt företag har ända sedan starten 1973 haft stort fokus på att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder. Vi ser kvaliteten på våra produkter och tjänster som en avgörande konkurrensfaktor och ett starkt försäljningsargument.