Handdukstork ALE EL

Handdukstork Ale är en nätt, men ändå lyxig modell med värmeslinga och timer.

handdukstork stång

Handdukstork Ale EL

Handdukstork Ale EL är en enkel, prisvärd och praktisk handdukstork med inbyggd värmeslinga. Till skillnad mot många andra varianter, så får du en handdukstork med styrningen integrerad direkt i ramen. Närmare bestämt en timer som du kan ställa på 2h, 4h eller kontinuerlig drift samt att du även kan ställa den med intervallstyrning. Tack vare den minimala designen, så har Ale en låg elförbrukning. Det vill säga att den minsta varianten endast förbrukar 16W och den stora 31W. En fördel vid installation är att handdukstorken värms upp med en värmekabel och behöver därför inte fyllas med vätska samt att den har en inbyggd styrning i ramen vilket gör den väldigt lätt att hantera vid uppsättning.

Mattsvart handdukstork

Förutom krom, så finns även handdukstorken Ale i en mattsvart finish med färgkod RAL9004. Du kan läsa vidare om våra mattsvarta handdukstorkar här!

Styrning med timer

Nere hos den integrerade styrningen på torken hittar du två knappar. En för att sätta på handdukstorken och en för själva timern. Timern på handdukstorken kan användas på lite olika sätt beroende på vad just ditt behov är. När du klickar på klocksymbolen, så kan du exempelvis välja om du vill att timern ska köra i Automatiskt läge (2- eller 4h) vilket innebär att den stängs av och sätts på i vald intervall. Du kan även köra den som en vanlig timer, alltså att du slår igång den efter duschen på låt oss säga 4h för att den sedan ska stängas av.

Styrningen är även utrustad med minnesfunktion och självklart så kan du använda den för kontinuerlig drift.

Följaktligen så kan du läsa mer om styrning till handdukstork här!

Om du vill fördjupa dig ännu mer om vårt ale-sortiment, så kan du läsa vår artikel om handdukstork stång.

timer handdukstork
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.