Handdukstork stång

Dags att förnya ditt badrum? Låt oss då ge dig den inspiration du behöver med en nätt, men ändå lyxig design i form av en handdukstork med vertikalt rör. Våra handdukstorkar i serien Ale drar betydligt mindre el om man jämför med vanliga traditionella handdukstorkar och kan placeras med fördel på mindre ytor tack vare den smala bredden.

handdukstork stång

Välj mellan svart eller krom

Handdukstorken Ale finns i två olika längder samt två olika färger. Den minsta varianten kallas för Ale 90-T, har en krok och mäter 90cm på längden. Den största varianten även kallad Ale 160-T mäter (som namnet återspeglar) hela 160cm och är utrustad med två krokar för dina handdukar. Vi har såklart dessa modeller av elektriska handdukstorkar i kromat utförande, men också i den populära matta, svarta färgen.

timer handdukstork

Varma handdukar till låg energiförbrukning

Tack vare den minimala designen, så har Ale en låg elförbrukning. Det vill säga att den minsta varianten endast förbrukar 16W och den stora 31W. Lägg då till att du kan styra dessa med den smarta, integrerade timern, som du kan ställa in på antingen 2- eller 4h vilken gör dem ännu starkare ur både miljö- som energisynpunkt.

Använda timer till handdukstork Ale

Nere hos den integrerade styrningen på torken hittar du två knappar. En för att sätta på handdukstorken och en för själva timern. Timern på handdukstorken kan användas på lite olika sätt beroende på vad just ditt behov är. När du klickar på klocksymbolen, så kan du exempelvis välja om du vill att timern ska köra i Automatiskt läge (2- eller 4h) vilket innebär att den stängs av och sätts på i vald intervall. Du kan även köra den som en vanlig timer, alltså att du slår igång den efter duschen på låt oss säga 4h för att den sedan ska stängas av.

Styrningen är även utrustad med minnesfunktion och självklart så kan du använda den för kontinuerlig drift.

timer handdukstork

Lyxa till vardagen med en varm och skön handduk efter ett bad eller en dusch

Ett enkelt och bra sätt för dig att hålla handdukarna varma och fräscha mellan tvättarna är att använda en av våra handdukstorkar. Låter du dessutom handdukarna torka upp ordentligt efter användning minskar den unkna lukten avsevärt samt att du behöver inte tvätta lika ofta vilket även är bra för miljön.

handdukstork som ger jämn värme för din handduk

Produkter Ale Handdukstork el

handdukstork ale 90-t

Handdukstork Stång Ale 90-T

Mått: 900×80 mm
Effekt: 16W

handdukstork ale 160-t

Handdukstork Stång Ale 160-T

Mått: 1600×80 mm
Effekt: 31W

Hjälp att välja modell?

Behöver du mer inspiration eller hjälp med vilken modell som passar bäst i ditt badrum? Testa då vår guide torkväljaren. Med torkväljaren kan du enkelt filtrera och sortera produkter efter exempelvis bredd, höjd och effekt. Du kan även kontakta oss, så hjälper vi dig!

Är du på jakt efter en annan modell? I vårt sortiment finns det många olika modeller och varianter att välja mellan. Du kan exempelvis kolla vår artikel om svart handdukstork eller kika in på vår huvudsida för handdukstorkar för mer information.