Handdukstork Ale 160-T

Handdukstork Ale 160-T

Elektrisk handdukstork 80 X 1600mm

Handdukstork Ale 160-t är en enkel, prisvärd och praktisk handdukstork med inbyggd värmeslinga. Till skillnad mot många andra varianter, så får du en handdukstork med styrningen integrerad direkt i ramen. Närmare bestämt en timer som du kan ställa på 2h, 4h eller kontinuerlig drift samt att du även kan ställa den med intervallstyrning. Tack vare den minimala designen, så har Ale även en låg elförbrukning.

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork Ale 160-T Krom 9411764 2499 SEK
Handdukstork Ale 160-T Svart 9411765 2743 SEK
Höjd (mm, inkl fäste) 1600
Bredd (mm, inkl fäste) 80
Djup (mm, inkl fäste)
Effekt (watt, vid 230V) 31
Vikt (kg, inkl emb)
timer handdukstork

Timer till handdukstork

Timern på handdukstorken kan användas på lite olika sätt beroende på vad just ditt behov är. När du klickar på klocksymbolen, så kan du exempelvis välja om du vill att timern ska köra i Automatiskt läge (2- eller 4h) vilket innebär att den stängs av och sätts på i vald intervall. Du kan även köra den som en vanlig timer, alltså att du slår igång den efter duschen på låt oss säga 4h för att den sedan ska stängas av.

Styrningen är även utrustad med minnesfunktion och självklart så kan du använda den för kontinuerlig drift.

Följaktligen så kan du läsa mer om styrning till handdukstork här!

Om du vill fördjupa dig ännu mer om vårt ale-sortiment, så kan du läsa vår artikel om handdukstork stång eller kolla in vilka fördelar det finns med att välja en svart handdukstork.

10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.