Modern och elegant handdukstork med välvda rör

Modern och elegant handdukstork med välvda rör

Handdukstork RACKSTAD EL

elektrisk handdukstork

Handdukstork Rackstad EL

Handdukstorken Rackstad EL är en modern och elegant modell med välvda rör. Dessutom levereras torken komplett med elpatron, väggfäste och styrning. Det vill säga styrningen Olle som har inbyggd dimmer, timer och bluetooth. Tilläggas kan att med styrningen Olle så kan du styra handdukstorken med en app, där du även kan lägga in ditt alldeles egna veckoschema och på så sätt bestämma vilken tid handdukstorken exempelvis ska gå upp i en högre effekt.

När det gäller elpatronen i handdukstorken, så fungerar den som så att den värmer upp vätskan i torken som sedan cirkulerar och åstadkommer en jämn uppvärmning av för dig och dina handdukar. Med hänsyn till detta så är det extra viktigt att du alltid monterar handdukstorken med elpatronen i botten och luftnippeln i toppen för att undvika luftfickor.

10-års garanti.

Denna modell finns även i följande varianter: Handdukstork Rackstad Kombi & Handdukstork Rackstad Vatten.
Klicka på länken Handdukstorkar för att se alla modeller.

Somatherm Heating & Drying AB

Leverantör av denna produkt är Somatherm Heating & Drying AB
Vårt företag har ända sedan starten 1973 haft stort fokus på att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder. Vi ser kvaliteten på våra produkter och tjänster som en avgörande konkurrensfaktor och ett starkt försäljningsargument.