Snygg & praktisk handdukstork med ovala rör

Snygg & praktisk handdukstork med ovala rör

Handdukstork SJÖHAGET EL

Handdukstork Sjöhaget - Badrumsmiljö

Handdukstork Sjöhaget EL

Med handdukstork sjöhaget el, så får du en snygg och praktisk handdukstork med ovala rör. Sjöhaget EL levereras dessutom komplett med väggfästen, elpatron och styrning. Det vill säga styrningen Olle som har inbyggd dimmer, timer och bluetooth. Fördelen med bluetooth är att du kan styra handdukstorken via app, där du har möjlighet att konfigurera ditt eget veckoschema. Vidare så kan du ställa schemat exempelvis för vilken tid du vill att torken ska gå upp i effekt.

Sist men inte minst så ska du alltid montera elpatronen i botten av handdukstorken. Det har att göra med att elpatronen värmer upp vätskan i torken som sedan cirkulerar och åstadkommer en jämn och behaglig uppvärmning för dig och dina handdukar. Det vill säga för att undvika luftfickor så skall elpatronen alltid ha kontakt med vätskan vilket i sin tur leder till att den behöver placeras i botten.

10-års garanti.

Denna modell finns även i följande varianter: Handdukstork Sjöhaget Kombi & Handdukstork Sjöhaget Vatten.
Klicka på länken Handdukstorkar för att se alla modeller.

Somatherm Heating & Drying AB

Leverantör av denna produkt är Somatherm Heating & Drying AB
Vårt företag har ända sedan starten 1973 haft stort fokus på att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder. Vi ser kvaliteten på våra produkter och tjänster som en avgörande konkurrensfaktor och ett starkt försäljningsargument.