Handdukstork SULVIK EL

Elektrisk handdukstork med värmeslinga och timer.

elektrisk handdukstork sulvik

Handdukstork Sulvik EL

Handdukstork Sulvik EL är en enkel, prisvärd och praktisk handdukstork med inbyggd värmeslinga. Till skillnad mot många andra varianter, så får du en handdukstork med styrningen integrerad direkt i ramen. Närmare bestämt en timer som du kan ställa på 2h, 4h eller kontinuerlig drift samt On/Off. Tack vare att torken värms upp med en värmekabel och inte behöver fyllas med vätska samt att den har en inbyggd styrning i ramen så blir den väldigt lätt att hantera vid installation.

Mattsvart handdukstork

Förutom krom, så finns även handdukstorken Sulvik EC-80 i en mattsvart finish med färgkod RAL9004. Du kan läsa vidare om våra mattsvarta handdukstorkar här!

Styrning till elektrisk handdukstork Sulvik

Som tidigare nämnts, så har handdukstorken Sulvik EC-80 en integrerad styrning i själva ramen som heter Easy. Det vill säga en styrning med On/Off knapp och inbyggd timer. Kort sagt en timerfunktion som man kan ställa på 2h, 4h eller på kontinuerlig uppvärmning. Vidare värmer du upp handdukstorken upp med hjälp av en värmekabel, som gör att handdukstorken blir varm snabbt.
Passar till: EC

Följaktligen så kan du läsa mer om styrning till handdukstork här!

handdukstork timer
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.