Handdukstork VIK EL

Handdukstork Vik sammanfogar Elegans och Effektivitet i Perfekt Harmoni!

handdukstork i badrum

Handdukstork Vik EL

Handdukstorken Vik 150-T tar vi din morgonrutin till en helt ny nivå av lyx och bekvämlighet.

Med endast 37W förbrukning är vår handdukstork inte bara snygg, den är också snäll mot både din plånbok och miljön. Det vill säga att du kan ge plats åt en touch av modern elegans utan att kompromissa med prestanda. Välj mellan klassiskt krom eller en tuff men ändå stilren svart för att komplettera din badrumsinredning perfekt.

Med den praktiska timerfunktionen kan du anpassa din handdukstorkning efter dina egna behov. Du kommer aldrig mer behöva vänta på en varm handduk – nu kan du få den precis när du vill ha den. För extra bekvämlighet har dessutom handdukstorken två krokar, perfekt för att hålla dina handdukar organiserade och inom räckhåll. Följaktligen har torken en användarvänlig timerfunktion, som du kan anpassa efter dina behov och rutiner för en smidigare badrumsupplevelse. Ge ditt badrum det lyft det förtjänar med Handdukstork Vik 150-T och njut av den ultimata kombinationen av elegans och effektivitet.

Styrning med timer

På den integrerade styrningen på torken hittar du två knappar. En för att sätta på handdukstorken och en för själva timern. Timern på handdukstorken kan användas på lite olika sätt beroende på vad just ditt behov är. När du klickar på klocksymbolen, så kan du exempelvis välja om du vill att timern ska köra i Automatiskt läge (2- eller 4h) vilket innebär att den stängs av och sätts på i vald intervall. Du kan även köra den som en vanlig timer, alltså att du slår igång den efter duschen på låt oss säga 4h för att den sedan ska stängas av.

Styrningen är även utrustad med minnesfunktion och självklart så kan du använda den för kontinuerlig drift.

Följaktligen så kan du läsa mer om styrning till handdukstork här!

10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.