handdukstork vik-150-t

Handdukstork Vik 150-T

Elektrisk handdukstork 85mm X 1500mm

Handdukstork Vik 150-T: En Sammanslagning av Elegans och Effektivitet!

Handdukstork Vik 150-T en enastående kombination av sofistikerad design och innovativa funktioner. Med denna enhet tar vi din badrumsupplevelse till nya höjder av komfort och stil. Med endast 37W förbrukning är Handdukstork Vik 150-T en miljövänlig och ekonomisk lösning för ditt hem. Dess stilfulla design, tillgänglig i både elegant krom och djärv svart, kompletterar din badrumsinredning med en modern touch av lyx.

Men Handdukstork Vik 150-T är mer än bara utseende – den är praktisk också. Med dubbla krokar för handdukar och en användarvänlig timerfunktion, anpassar den sig efter dina behov och rutiner för en smidigare badrumsupplevelse.

Dess högkvalitativa material och noggrant konstruerade prestanda gör Handdukstork Vik 150-T till en investering i både stil och funktionalitet. Ge ditt badrum det lyft det förtjänar med Handdukstork Vik 150-T och njut av den ultimata kombinationen av elegans och effektivitet.

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork Ale 160-T Krom 9411906 4667 SEK
Handdukstork Ale 160-T Svart 9411907 4927 SEK
Höjd (mm, inkl fäste) 1500
Bredd (mm, inkl fäste) 85
(42 utan fäste)
Djup (mm, inkl fäste) 70
Effekt (watt, vid 230V) 37
Vikt (kg, inkl emb)
timer handdukstork

Timer till handdukstork

Timern på handdukstorken kan användas på lite olika sätt beroende på vad just ditt behov är. När du klickar på klocksymbolen, så kan du exempelvis välja om du vill att timern ska köra i Automatiskt läge (2- eller 4h) vilket innebär att den stängs av och sätts på i vald intervall. Du kan även köra den som en vanlig timer, alltså att du slår igång den efter duschen på låt oss säga 4h för att den sedan ska stängas av.

Styrningen är även utrustad med minnesfunktion och självklart så kan du använda den för kontinuerlig drift.

Följaktligen så kan du läsa mer om styrning till handdukstork här!

Om du vill fördjupa dig ännu mer om vårt ale-sortiment, så kan du läsa vår artikel om handdukstork stång eller kolla in vilka fördelar det finns med att välja en svart handdukstork.

10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.