Modern och elegant handdukstork med kromade raka rör

Modern och elegant handdukstork med kromade raka rör

Handdukstork Glava Vatten

radiatorventil till handdukstork
Radiatorventil Racken för handdukstork

Handdukstork Glava Vatten

Handdukstork Glava Vatten är en vattenburen handdukstork som kopplas på det befintliga varmvattensystemet (ej vvc). Fördelarna med att koppla en handdukstork på radiatorsystemet är att du kan dra nytta av värmen från ditt egna värmesystem istället för att värma upp handdukstorken med enbart el. Dessutom finns handdukstorkarna i serien Glava i 8 olika storlekar vilket gör att den passar in på de flesta ytor.

Med handdukstorken levereras radiatorventilen Racken för effektiv och enkel justering av värmen.

Denna modell finns även i följande varianter: Handdukstork Glava EL & Handdukstork Glava Kombi.
Klicka på länken Handdukstorkar för att se alla modeller.

Välj Kombinerad handdukstork för maximal funktion

Vill du kunna utnyttja handdukstorken maximalt, värma upp dina handdukar och hålla fukt borta även sommartid så ska du välja Glava kombi. Med Glava kombi får du en kombinerad variant med både el- & vattenanslutning. Det vill säga att när sommarhalvåret har tågat in och den övriga värmen normalt sett är frånslagen, så kan du med fördel sätta på elpatronen för att kunna hålla värmen igång även då. Läs mer om handdukstork Glava Kombi här.

Somatherm Heating & Drying AB

Leverantör av denna produkt är Somatherm Heating & Drying AB
Vårt företag har ända sedan starten 1973 haft stort fokus på att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder. Vi ser kvaliteten på våra produkter och tjänster som en avgörande konkurrensfaktor och ett starkt försäljningsargument.