vattenburen handdukstork glava tkrd-512

Handdukstork Glava TKRD-512 Vatten

Vattenburen handdukstork 515 x 1300 mm

Handdukstork Glava TKRD-512 Vatten avsedd för det befintliga värmesystemet (ej vvc). Det vill säga att du kopplar in den likt en radiator och drar då fördel över att du inte behöver värma upp den med el. Följaktligen så är handdukstorken den största modellen i serien Glava Vatten och mäter hela 515x1300mm. Dessutom så har den många tvärgående ribbor vilket också bidrar till att du får en hög effekt. Tack vare dessa egenskaper så kan du med fördel använda handdukstorken samtidigt som du behåller låga energikostnader.

Som en följd av detta så finns möjligheten för dig att du även byta ut din befintliga radiator mot handdukstorken om du har rätt förutsättningar för ditt badrum. Det vill säga att du bör ha ett värmesystem som klarar av att värma upp handdukstorken till motsvarande effekt som krävs för att kunna tillgodose till värmebehov samt att badrummet ska vara väl isolerat.

10-års garanti.

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork TKRD-512 va R 9411558 4709 SEK
Höjd (mm, inkl fäste) 1300
Bredd (mm, inkl fäste) 515
Djup (mm, inkl fäste)
Vikt (kg, inkl emb)

Radiatorventil till handdukstork Glava

Handdukstorken levereras komplett med radiatorventilen Racken. Med ventilen så kan du styra flödet på varmvattnet till handdukstorken och på så sätt justera värmen effektivt efter dina önskemål. Dessutom så kan du enkelt ställa in ventilen för ett- eller tvårörssystem beroende på vad du har för förutsättning i din fastighet. Slutligen så har den ett cc-mått på 40mm mellan tillopp- och returledning vilket kan vara bra för din VVS-installatör att veta vid rördragning och installation.

Till sist så hittar ytterligare information om ventilen och andra styrningar hittar du på sidan styrning till handdukstork.

radiatorventil till handdukstork
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.