vattenburen handdukstork glava tkrd-410 vatten

Handdukstork Glava TKRD-410 Vatten

Vattenburen handdukstork 415 x 1100 mm

Handdukstork Glava TKRD-410 Vatten är en modell avsedd för det befintliga värmesystemet. Det vill säga att varmvattencirkulationen i systemet bidrar till att du får en jämn och behaglig effekt för din handdukstork. Dessutom håller sig handdukarna sig varma och torra tack vare dess många tvärgående ribbor.

10-års garanti.

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork TKRD-410 va R 9411552 4394 SEK
Höjd (mm, inkl fäste) 1100
Bredd (mm, inkl fäste) 415
Djup (mm, inkl fäste)
Vikt (kg, inkl emb)

Radiatorventil till handdukstork Glava

Handdukstorken levereras komplett med radiatorventilen Racken. Med ventilen så kan du styra flödet på varmvattnet till handdukstorken och på så sätt justera värmen effektivt efter dina önskemål. Dessutom så kan du enkelt ställa in ventilen för ett- eller tvårörssystem beroende på vad du har för förutsättning i din fastighet. Slutligen så har den ett cc-mått på 40mm mellan tillopp- och returledning vilket kan vara bra för din VVS-installatör att veta vid rördragning och installation.

Till sist så hittar ytterligare information om ventilen och andra styrningar hittar du på sidan styrning till handdukstork.

radiatorventil till handdukstork
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.