vattenburen handdukstork glava tkrd-510 vatten

Handdukstork Glava TKRD-510 Vatten

Vattenburen handdukstork 515 x 1100 mm

Handdukstork Glava TKRD-510 Vatten är avsedd för det befintliga värmesystemet. Det vill säga att varmvattencirkulationen i radiatorsystemet bidrar till att du får en jämn och behaglig värme för din handdukstork och dina handdukar. Dessutom har den många tätt sittande tvärgående ribbor vilket också bidrar till en högre effekt för din handdukstork.

10-års garanti.

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork TKRD-510 va R 9411554 4454 SEK
Höjd (mm, inkl fäste) 1100
Bredd (mm, inkl fäste) 515
Djup (mm, inkl fäste)
Vikt (kg, inkl emb)

Radiatorventil till handdukstork Glava

Handdukstorken levereras komplett med radiatorventilen Racken. Med ventilen så kan du styra flödet på varmvattnet till handdukstorken och på så sätt justera värmen effektivt efter dina önskemål. Dessutom så kan du enkelt ställa in ventilen för ett- eller tvårörssystem beroende på vad du har för förutsättning i din fastighet. Slutligen så har den ett cc-mått på 40mm mellan tillopp- och returledning vilket kan vara bra för din VVS-installatör att veta vid rördragning och installation.

Till sist så hittar ytterligare information om ventilen och andra styrningar hittar du på sidan styrning till handdukstork.

radiatorventil till handdukstork
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.