Paket Golvvärmematta

Golvvärmematta Soma ALI HD-T

Med golvvärmematta Soma ALI HD-T får du ett komplett golvvärmepaket med allt du behöver för din golvvärmeinstallation. Närmare bestämt så innehåller paketet termostat, värmekabelmatta, golvsensor, slang och lim. Vidare kan du använda värmekabelmattan som ett kompletterande golvvärmesystem för att få ett varmt golv eller använda den som huvudsaklig uppvärmning för rummet.

Golvvärmemattan kan du med fördel använda på öppna ytor där det finns få hinder i exempelvis rum med golvbeläggning som kakel eller marmor. Dessutom så kan värmekabelmattan användas under material som heltäckningsmatta, PVC-matta, laminatgolv, parkettgolv samt andra träbeläggningar.

SEG Golvvärmematta Soma ALI HD-T
8935747 Vämekabelmatta soma ali hd-t 200w/2kvm
8935748 Vämekabelmatta soma ali hd-t 300w/3kvm
8935749 Vämekabelmatta soma ali hd-t 400w/4kvm
8935750 Vämekabelmatta soma ali hd-t 500w/5kvm
8935751 Vämekabelmatta soma ali hd-t 600w/6kvm
8935752 Vämekabelmatta soma ali hd-t 800w/8kvm
8935753 Vämekabelmatta soma ali hd-t 1000w/10kvm

Termostat till Värmekabelmatta

Du kommer att behöva en termostat till värmemattan för att kunna styra din värme samt energiförbrukning. Som tidigare nämnts så ingår golvvärmetermostaten HD-T i detta paket. Det vill säga en termostat med touch-skärm där du enkelt kan anpassa ditt golvvärmesystem efter dina önskemål. Dessutom så har du möjlighet att få en detaljerad information om vilken energi du använder vilket gör det möjligt för dig att kontrollera uppvärmningen och på så sätt maximera dina energibesparingar.

Som om det inte vore nog så kan du kan ställa in golvvärmetermostaten i flera olika förvalda lägen. Dessutom så kan du skapa ditt eget schema för maximal energibesparing och total komfort. Genom att sätta ett veckoschema för din golvvärme får du ut det mesta av din anläggning, minskar din energianvändning och samtidigt optimerar komforten till max. I menyn på termostaten ställer du enkelt in vilken temperatur som din golvvärme skall köra på vid det angivna klockslaget. Du kan ställa upp till fem klockslag och temperaturer per dag.

Du kan läsa mer om golvvärmetermostat hd-t här.

Golvvärmetermostat med touch

Registrera dig för utökad garanti

Har du köpt någon av våra golvvärmeprodukter? Det vill säga att om du har köpt något av våra paket med värmekabel i så kan du registrera dig för att ta del av vår utökade garanti för golvvärmekabel. Det vill säga att om du registrerar dig så får du hela 20-års garanti på din värmekabel istället för 10! Du kan läsa vidare om våra garantivillkor här!

20års garanti golvvärmekabel

20-års garanti på golvvärme

Om du registrerar dig som användare av vår golvvärme så får du 20-års garanti på golvvärmekabel. Om du inte registrerar dig så har du 10-års garanti på golvvärmekabel. 5-års garanti på golvvärmetermostat.