termostat golvvärme

Golvvärmetermostat Soma HD-T

Golvvärmetermostat Soma HD-T är utformad och designad för högsta möjliga användarvänlighet och komfort. Med några enkla knapptryckningar så kan du ställa in ditt eget veckoschema anpassat efter just dina levnadsvanor. Det vill säga att i kategorin termostater för golvvärme, så faller denna termostat in i facket för en av de smidigare på marknaden.

Benämning SEG-Nr
Golvvärmetermostat Soma HD-T 8580684
Längd (mm) 87
Bredd (mm) 87
Djup (mm) 39
Inbyggn. djup (mm) 23

Schemalägg din golvvärmetermostat för maximal energibesparing och total komfort

Termostat golvvärme HD-T

Du kan ställa in golvvärmetermostaten i flera olika förvalda lägen. Dessutom så kan du skapa ditt eget schema för maximal energibesparing och total komfort.

Genom att sätta ett veckoschema för din golvvärme får du ut det mesta av din anläggning, minskar din energianvändning och samtidigt optimerar komforten till max. I menyn på termostaten ställer du enkelt in vilken temperatur som din golvvärme skall köra på vid det angivna klockslaget. Du kan ställa upp till fem klockslag och temperaturer per dag.

Termostaten har tre snabbval som standard: Hemma, borta samt veckoschema. Det vill säga om du använder någon av de första två snabbvalen så kan du kan snabbt ändra den normala driften och tillfälligt styra golvvärmen genom Hemma- eller bortaläge. Snabbvalet hemma är fördelaktigt att använda när någon är hemma under en längre period och du behöver åsidosätta schemat för golvvärmen. När du slår på bortaläget så aktiverar du en konstant låg temperatur. Denna funktion kan exempelvis vara bra att aktivera om du ska vara borta under en längre period och vill minska förbrukningen.

golvvärme hemma

Hemma

Förinställd temperatur när du exempelvis är hemma en längre stund. Temperaturinställningen sedan kan ändras och sparas av användaren.

golvvärme antifrost

Anti-frost

Detta läge sänker golvvärmen till 7 grader vilket kan vara fördelaktigt exempelvis i sommarstugan vintertid.

golvvärme borta

Borta

Förinställd (reducerad) temperatur när du exempelvis är bortrest. Temperaturinställningen kan ändras och sparas av användaren.

golvvärme effektreglering

Effektreglering

Reglera effekten utan återkoppling från sensorer. Reläledningstid väljs exempelvis 20%. Då är den på 20% och av 80% under den förinställda tidscykeln. Tidscykeln upprepas sedan automatiskt.

Schema golvvärme

Veckoschema

Du kan skapa anpassade dagliga scheman för att minimera energiförbrukningen och maximera komforten för ditt golvvärmesystem. Du kan ställa in upp till fem klockslag per dag, då den ska ändra temperaturen.

Individuell programmering för golvvärmetermostat Soma HD-T

De fabriksinställda perioderna och / eller temperaturerna kan justeras efter önskemål.

Golvvärmetermostat med touch

Ljust tema för Golvvärmetermostat Soma HD-T

Golvvärmetermostat HD-T Mörkt tema

Mörkt tema för Golvvärmetermostat Soma HD-T

Registrera dig för utökad garanti

Har du köpt någon av våra golvvärmeprodukter? Det vill säga att om du har köpt något av våra paket med värmekabel i så kan du registrera dig för att ta del av vår utökade garanti för golvvärmekabel. Det vill säga att om du registrerar dig så får du hela 20-års garanti på din värmekabel istället för 10! Du kan läsa vidare om våra garantivillkor här!

20års garanti golvvärmekabel

20-års garanti på golvvärme

Om du registrerar dig som användare av vår golvvärme så får du hela 20-års garanti på golvvärmekabel. Det vill säga att om du inte registrerar dig så har du istället 10-års garanti på golvvärmekabel. Därtill kommer även 5-års garanti på golvvärmetermostat.