Vattenburen Handdukstork Solvik LS-800-Vatten

Handdukstork Solvik LS-800-Vatten

Vattenburen handdukstork 890 x 525 mm

Praktisk och användbar handdukstork i modern design med raka rör.

Handdukstork Solvik LS-800-Vatten kopplas på det befintliga radiatorsystemet (ej VVC).

Handdukstorken har vridbara väggfästen vilket medger både höger- eller vänstermontage.

10-års garanti.

SEG-Nr RSK-Nr Benämning Ca. Pris
Höjd (mm, inkl fäste) 890
Bredd (mm, inkl fäste) 525
Djup LS (mm, inkl fäste) 115
Effekt (watt, vid 230V)
Vikt (kg, inkl emb) 5,5

Radiatorventil till handdukstork Solvik LS-800 vatten

Handdukstorken levereras komplett med radiatorventilen Racken. Med ventilen så kan du styra flödet på varmvattnet till handdukstorken och på så sätt justera värmen effektivt efter dina önskemål. Dessutom så kan du enkelt ställa in ventilen för ett- eller tvårörssystem beroende på vad du har för förutsättning i din fastighet. Slutligen så har den ett cc-mått på 40mm mellan tillopp- och returledning vilket kan vara bra för din VVS-installatör att veta vid rördragning och installation.

Till sist så hittar ytterligare information om ventilen och andra styrningar hittar du på sidan styrning till handdukstork.

radiatorventil till handdukstork
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.