vattenburen handdukstork med välvda rör

Handdukstork Rackstad TKVD-510 Vatten

Vattenburen handdukstork 515 x 1100 mm

Handdukstork Rackstad TKVD-510 Vatten är en vattenburen handdukstork avsedd för det befintliga radiatorsystemet. Det vill säga att du värmer upp den med hjälp av värmesystemet i din fastighet och på så sätt även dra fördel av låga energikostnader. Hit hör även att de tvärgående ribborna sitter tätt ihop vilket bidrar till en högre effekt och tack vare värmen från radiatorsystemet får du en jämn och behaglig värme för din handdukstork och dina handdukar.

Med handdukstorken levereras även en radiatorventil som möjliggör att du kan ställa värmen effektivt.

10-års garanti.

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork TKVD-510 va R 9411570 4511 SEK
Höjd (mm, inkl fäste) 1100
Bredd (mm, inkl fäste) 515
Djup (mm, inkl fäste)
Vikt (kg, inkl emb)

Radiatorventil till handdukstork Rackstad

Handdukstorken levereras komplett med radiatorventilen Racken. Med ventilen så kan du styra flödet på varmvattnet till handdukstorken och på så sätt justera värmen effektivt efter dina önskemål. Dessutom så kan du enkelt ställa in ventilen för ett- eller tvårörssystem beroende på vad du har för förutsättning i din fastighet. Slutligen så har den ett cc-mått på 40mm mellan tillopp- och returledning vilket kan vara bra för din VVS-installatör att veta vid rördragning och installation.

Till sist så hittar ytterligare information om ventilen och andra styrningar hittar du på sidan styrning till handdukstork.

radiatorventil till handdukstork
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.