Handdukstork Hungvik CHR-58 Kombi

Kombinerad handdukstork 575 X 900mm

Handdukstork Hungvik CHR-58 Kombi är en snygg & kombinerad handdukstork för el & vatten med en läcker design. Vattenanslutningen kopplas på det befintliga radiatorsystemet (ej VVC). När värmesystemet är avstängt under sommarhalvåret stänger man av radiatortermostaten och sätter på elpatronen. På så sätt hålls kondens och fukt borta även sommartid. Handdukstorken är utrustad med en elektrisk styrning med dimmer och timer som kallas Olle. Styrningen möjliggör att man kan göra inställningar via app som exempelvis veckoschema.

Modellen går att få i Svart eller kromat utförande och samma sak gäller styrningen.

Svart Handdukstork

Vill du ha en modern handdukstork i matt, svart finish? Denna handdukstork finns även i mattsvart finish (RAL9004).

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork CHR-58-VA KROM 9411696 6767 SEK
Handdukstork CHR-58-VA SVART 9411697 7035 SEK
Höjd (mm, inkl fäste) 900
Bredd (mm, inkl fäste) 575
Djup (mm, inkl fäste)
Effekt (watt, vid 230V) 100W
Vikt (kg, inkl emb)

Radiatorventil till handdukstork Hungvik

Handdukstorken levereras komplett med radiatorventilen Racken. Med ventilen så kan du styra flödet på varmvattnet till handdukstorken och på så sätt justera värmen effektivt efter dina önskemål. Dessutom så kan du enkelt ställa in ventilen för ett- eller tvårörssystem beroende på vad du har för förutsättning i din fastighet. Slutligen så har den ett cc-mått på 40mm mellan tillopp- och returledning vilket kan vara bra för din VVS-installatör att veta vid rördragning och installation.

Till sist så hittar ytterligare information om ventilen och andra styrningar hittar du på sidan styrning till handdukstork.

Läs mer om varför du ska välja en svart handdukstork här.

radiatorventil till handdukstork
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.