OBS! Denna modell har utgått! Behöver du mer hjälp? Kontakta oss!

Handdukstork Strand LS-9 Kombi

Handdukstork Strand LS-9 Kombi

Kombinerad handdukstork 435 x 1295 mm

Handdukstork Strand LS-9 Kombi är en praktisk och användbar handdukstork i modern design med välvda rör. Perfekt för den stora familjen eller det större badrummet.

Kombinerad el- och vattenhanddukstork. Vattenanslutningen kopplas på det befintliga radiatorsystemet (ej VVC). RS-modellen har inbyggd dimmer och BC-modellen har inbyggd dimmer & timer. När värmesystemet är avstängt under sommarhalvåret stänger man av radiatortermostaten och sätter på elpatronen. På så sätt hålls kondens och fukt borta även sommartid. (OBS! Separat avstängning på fram och returledning är ej tillåtet!)

Läs mer om våra styrningar till handdukstorkar här!

Denna modell har välvda rör, vilket gör att handdukstorken måste beställas med anslutningen på höger (LSH) eller vänster (LSV) sida då den inte är vändbar. Vattenanslutningen finns att beställa för synligt eller dolt rörmontage. Ovan visas de möjliga anslutningarna.

10-års garanti.

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork LSH-9-RS kombi R 9411647 0 SEK
Handdukstork LSV-9-RS kombi R 9411648 0 SEK
Handdukstork LSH-9-BC kombi R 9411649 0 SEK
Handdukstork LSV-9-BC kombi R 9411650 0 SEK

LSV = Välvda rör, elanslutning vänster sida
LSH = Välvda rör, elanslutning höger sida
1 SEG nr: för beställning hos elinstallatör. RSK nr: för beställning hos VVS-installatör.

Höjd (mm, inkl fäste) 1295
Bredd (mm, inkl fäste) 435
Djup (mm, inkl fäste) 175
Effekt (watt, vid 230V) 100
Vikt (kg, inkl emb) 8,5
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.