elektrisk handdukstork

Handdukstork Älgå CHRD-650

Elektrisk handdukstork 515 x 700 mm

Handdukstork Älgå CHRD-650 är den minsta modellen i serien Älgå. Det vill säga att med CHRD-650 får du en fin och praktisk handdukstork i modern design, med runda, välvda rör som passar in på små ytor. Dessutom så levereras handdukstorken komplett med väggfästen och styrning. Närmare bestämt styrningen Olle som har en inbyggd dimmer och timer. Följaktligen så möjliggör styrningen Olle att du kan hantera handdukstorken via app, där du även kan ställa in ditt eget veckoschema. Vidare information om våra styrningar till handdukstork hittar du här!

Först värmer elpatronen i botten av handdukstorken upp vätskan som sedan cirkulerar och åstadkommer en jämn och behaglig uppvärmning av torken. Dessutom levereras alltid våra elektriska, vätskefyllda handdukstorkar färdigfyllda från fabrik vilket underlättar hanteringen vid installation. Hit hör även att det är viktigt att handdukstorken alltid monteras med elpatronen i botten och luftnippeln i toppen för att undvika luftfickor och överhettning.

10-års garanti.

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork CHRD-650, 100W 9411654 5434 SEK
Höjd (mm, inkl fäste) 700
Bredd (mm, inkl fäste) 515
Djup (mm, inkl fäste)
Effekt (watt, vid 230V) 100
Vikt (kg, inkl emb)
bluetooth appstyrning till handdukstork olle connect

Olle-Connect – Styr din handdukstork med app och gör ditt eget veckoschema!

Förutom att du kan styra din handdukstork för hand, finns även en app som tillval. Det vill säga appen Olle-Connect som du kan använda för att styra din handdukstork med Bluetooth. Dessutom gör Olle-Connect att du kan förbättra komfortnivån i ditt hem genom att styra värmenivån, ställa in veckoschema, visa statistik och skapa automatiska rapporter.

Hämta appen hos Google Play
Hämta hos App Store
Styr din handdukstork med bluetooth
App för handdukstork - olle-connect - finns på appstore och google play
App för handdukstork - olle-connect - Skapa eget veckoschema
App för handdukstork - konfigurera efter dina önskemål

Olle-Connect finns att hämta hos Google Play för Andriod och i App Store för iOS.

10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.