Revolutionerande handtork med inbyggd vattenkran och tvåldispenser

Revolutionerande enhet med tre-i-ett
Handtork, tvåldispenser & vattenkran i en och samma enhet

Beröringsfri & hygienisk enhet med allt-i-ett

Nu slipper du bry dig om vattenkranar, tvåldispensers och handtorkar. Här får du en enhet som har allt detta inbyggt i sin egen unika design.
Det kan verka nischat, men faktum kvarstår att med denna enhet sparar du både värdefull tid och pengar samtidigt som du gör hela badrumsupplevelsen trevlig och sanitär.

Handtork Soma Concept 3 är en enhet med handtork, tvålautomat och kran med elektronisk sensor vilket gör att den är helt beröringsfri och hygienisk. Släng pappershanddukarna och glöm all onödig hantering med extra tvåldispensers, handtorkar och vattenkranar och samla allt i en enhet.

För händerna under vald funktion, så sköter enheten resten

För att kunna undvika bakteriespridning, så vill man ha så lite kontakt som möjligt med de produkter som finns i ett badrum. Handtorken Soma Concept 3 är helt beröringsfri och har fyra olika munstycken försedda med elektriska sensorer. För bara händerna enkelt under valt munstycke, så sköter enheten resten.  

Det finns tre separata områden: kranen på framsidan, tvålen på höger sida och handtorkens utlopp på vänster och höger sida. Kran, tvålautomat och handtork startar automatiskt i varje område och det fortsätter att fungera medan händerna är inom det aktiva området. Handtorken stängs av efter några sekunders borttagning tack vare den infraröda sensorn.

Handtork, tvåldispenser, vattenkran i ett paket - Soma Concept 3
1. Tvåldispenser
Handtork, tvåldispenser, vattenkran i ett paket - Soma Concept 3
2. Vattenkran
Handtork, tvåldispenser, vattenkran i ett paket - Soma Concept 3
3. Handtork

Välj mellan fyra olika nyanser och två längder

Soma Concept 3 finns i svart, silver, guld och titanfärg. Den är robust, vandalsäker, korrosionsbeständig och designad utan vassa kanter. Handtorken är lämplig i miljöer med många dagliga besökare och följer europeiska säkerhetsdirektiv.

Handtork Soma Concept 3 Svart - handtork, tvål och vattenkran
Svart
Handtork Soma Concept 3 Silver - handtork, tvål och vattenkran
Silver
Handtork Soma Concept 3 Guld - handtork, tvål och vattenkran
Guld
Handtork Soma Concept 3 Titanium - handtork, tvål och vattenkran
Titan
5 års garanti på handtorkar

5-års garanti på handtorkar

Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handtork inom 5 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.