Hygieniska Handtorkar med Steritouch och IP24

Hygieniska Handtorkar tillverkade med SteriTouch® antimikrobiell teknologi

steritouch

Hygieniska & snabba handtorkar med låg energiförbrukning

Robusta kompakta och hygieniska handtorkar med mycket snabb torktid. Handtorkarna har kapslingklass IP24 vilket innebär att de exempelvis är skyddade mot strilande vatten från alla vinklar. Med den extremt låga energiförbrukningen möjliggör man stora löpande besparingar jämfört med pappershanddukar. 

Utrustad med SteriTouch och Hepa filter vilket ger en hög hygienisk och sanitär drift!

Handtorkarna Soma Airforce, Soma Smartdri och Soma Verdedri är miljövänliga och minskar energiförbrukningen med hjälp av flera olika inställningsmöjligheter, som även gör att de kan optimeras för ljud och komfort. Handtorkarna torkar dina händer på endast 10-12 sekunder vilket slår ut de flesta jämförbara konkurrenter.

Hantork skyddad med antimikrobakteriellt skydd steritouch

Tillverkade med SteriTouch® antimikrobiell teknologi

Handtork Soma Smartdri, Soma Verdedri och Soma Airforce är tillverkade med patenterad SteriTouch® antimikrobiell teknologi som hämmar tillväxt av bakterier, mögel och svamp och som förlänger handtorkens livslängd.

Lineup

Handtork med Snabb torktid

Snabb torktid

hygienisk handtork

Hygienisk

Handtork med Smart Design

Smart design

handtork som minskar energiförbrukningen

Energibesparing

5 års garanti på handtorkar

5-års garanti på handtorkar

Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handtork inom 5 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.

Liknande artiklar

Minska koldioxidutsläppen med Handtorkar

Minska koldioxidutsläppen och rädda träden med Handtorkar från Somatherm HD.
Med handtorkar hjälper du miljön. Den största miljömässiga fördel med elektriska handtorkar jämfört med gamla traditionella pappershanddukar är att vi kan spara massvis med träd! Det finns siffror som pekar på att drygt 50 000 träd per dag behöver fällas för att ta hand om den globala konsumtionen av pappershanddukar.

Handtorkar – Bra för miljön och plånboken

Smarta produktnyheter hos Somatherm - Handtorkar nu i sortimentet! Soma handtorkar är designade och tillverkade i Europa och används främst på offentliga toaletter i miljöer som köpcentrum, hotell, flygplatser, restauranger, skolor, universitet, biografer, sportarenor, stora och små kontor, caféer, barer och nattklubbar, väntrum, teatrar med mera. Våra handtorkar har en genomtänkt design, är robusta och [...]

Spara tid & pengar med Handtork Soma V Fusion

Spara tid & pengar med Handtork Soma V Fusion! Släng pappershanddukarna och spara tid & pengar! Passar utmärkt i hotellrum! Soma V Fusion kommer i en läcker design och är speciellt anpassad för att kunna monteras i hotellrum där låg ljudnivå är ett krav. Med det patenterade akustiska dämpningssystemet ADS ger användaren tyst och effektiv [...]