vattenburen handdukstork glava tkrd-48

Handdukstork Glava TKRD-48 Vatten

Vattenburen handdukstork 415 x 900 mm

Handdukstork Glava TKRD-48 Vatten har runda rör samt är avsedd för det befintliga radiatorsystemet som cirkulerar varmt vatten i din fastighet. Det vill säga att varmvattencirkulationen bidrar till att du får en jämn och bra effekt för din handdukstork. Dessutom håller handdukstorken en bra värme tack vare dess många tvärgående ribbor vilket gör att dina handdukar håller sig varma och torra.

10-års garanti.

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork TKRD-48 va R 9411548 4105 SEK
Höjd (mm, inkl fäste) 900
Bredd (mm, inkl fäste) 515
Djup (mm, inkl fäste)
Vikt (kg, inkl emb)

Radiatorventil till handdukstork Glava

Handdukstorken levereras komplett med radiatorventilen Racken. Med ventilen så kan du styra flödet på varmvattnet till handdukstorken och på så sätt justera värmen effektivt efter dina önskemål. Dessutom så kan du enkelt ställa in ventilen för ett- eller tvårörssystem beroende på vad du har för förutsättning i din fastighet. Slutligen så har den ett cc-mått på 40mm mellan tillopp- och returledning vilket kan vara bra för din VVS-installatör att veta vid rördragning och installation.

Till sist så hittar ytterligare information om ventilen och andra styrningar hittar du på sidan styrning till handdukstork.

radiatorventil till handdukstork
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.