Vattenburen Handdukstork Dottevik TKFD-412 Vatten

Handdukstork Dottevik TKFD-412 Vatten

Handdukstork kombi 420 x 1300 mm

Stilren handdukstork med fyrkantsrör.

Handdukstork enbart för vatten. Vattenanslutningen kopplas på det befintliga radiatorsystemet (ej VVC).
(OBS! Separat avstängning på fram och returledning är ej tillåtet!)

Handdukstork Dottevik TKFD-412 Vatten levereras med vattenanslutningen Racken som är anpassningsbar för ett- eller tvårörssystem.

Handdukstorken monteras alltid med radiatorventilen nederst och luftnippeln överst.

10-års garanti.

BENSEGRSKREK. PRIS
Handdukstork TKFD-412 va R 9411540 5975 SEK
Höjd (mm, inkl fäste) 1300
Bredd (mm, inkl fäste) 420
Djup (mm, inkl fäste)
Vikt (kg, inkl emb)

Radiatorventil till handdukstork Dottevik TKFD-412 vatten

Handdukstorken levereras komplett med radiatorventilen Racken. Med ventilen så kan du styra flödet på varmvattnet till handdukstorken och på så sätt justera värmen effektivt efter dina önskemål. Dessutom så kan du enkelt ställa in ventilen för ett- eller tvårörssystem beroende på vad du har för förutsättning i din fastighet. Slutligen så har den ett cc-mått på 40mm mellan tillopp- och returledning vilket kan vara bra för din VVS-installatör att veta vid rördragning och installation.

Till sist så hittar ytterligare information om ventilen och andra styrningar hittar du på sidan styrning till handdukstork.

radiatorventil till handdukstork
10 års garanti på handdukstorkar

10-års garanti på handdukstorkar

Gäller handdukstorkar köpta efter 2020-07-01. Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm Heating & Dryings handdukstork inom 10 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad, monterad och används efter föreskriven anvisning. 10-års garanti gäller för ram. För elektroniken gäller 5 år. Garantin gäller inte för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.