Handdukstorkar för radiatorsystemet

Handdukstork för radiatorsystemet beställs antingen med dold vattenanslutning eller med utanpåliggande anslutning. Som standard kommer vattenventilen för tvårörssystem med C/C mått 50. Som alternativ finns vattenventilen även för ettrörssystem med C/C mått 40. Handdukstorkarna kan även beställas som el eller kombinerad el/vatten.

Handdukstork Dottevik Vatten

Kategori: Vattenburna handdukstorkar

Stilren handdukstork med fyrkantsrör.
Handdukstork Dottevik vatten har snygga fyrkantiga ribbor, som blir ett snyggt tillskott i ditt badrum. Finns för 1- och tvårörssystem!

Handdukstork Sjöhaget Vatten

Kategori: Vattenburna Handdukstorkar

Handdukstork Sjöhaget vatten har kraftiga & kromade stålrör med stor plats för torkning av handdukar. Anpassningsbar för höger- eller vänster montage!

Handdukstork Älgå Vatten

Kategori: Vattenburna Handdukstorkar

Handdukstork Älgå vatten. Elegant och stilren med välvda, runda rör. Finns för 1- & 2-rörssystem.

Handdukstork Haga Vatten

Kategori: Vattenburna Handdukstorkar

Handdukstork Haga vatten. Elegant och stilren handdukstork avsedd för radiatorsystemet. Finns för 1- & 2-rörssystem.

Handdukstork Solvik Vatten

Kategori: Vattenburna handdukstorkar

Solvik är en elegant nyhet i vårt produktsortiment. Solvik kommer med snygga, raka tvärgående rör och är enkelt vändbar för höger eller vänstermontage.. Våra modeller beställs antingen med dold vattenanslutning eller med utanpåliggande anslutning. Som standard kommer vattenventilen för tvårörssystem med C/C mått 50. Som alternativ finns vattenventilen även för ettrörssystem med C/C mått 40. Solvik finns även som El eller som kombinerad el/vatten.