handdukstork strand ls-9 kombi plus

Handdukstork
Strand LS-9 Kombi Plus

Kombitork 435 x 1295 mm

Praktisk och användbar handdukstork i modern design med välvda rör. Perfekt för den stora familjen eller det större badrummet.

Kombinerad el- och vattenhanddukstork.
Vattenanslutningen kopplas på det befintliga radiatorsystemet (ej VVC).

Kombi plus är en ny lösning för våra kombinerade handdukstorkar, med automatisk avstängning av vattendriften under de perioder då handdukstorken drivs på el.

Handdukstork Strand LS-6 Kombi plus levereras med vattenventil Soma 3 för ett- eller tvårörssystem och utanpåliggande vattenanslutning.

LSH/V-modellen har välvda rör och måste beställas med höger(LSH) eller vänstermontage(LSV).

60 månaders garanti.

Kombi plus

Kombi plus är en ny lösning för våra kombinerade handdukstorkar, med automatisk avstängning av vattendriften under de perioder då handdukstorken drivs på el. Kombi plus kan enbart fås tillsammans med vår BC-Styrning samt med vattenventil Soma 3 för utanpåliggande vattenanslutning för antingen ett- eller tvårörssystem.

När värmesystemet är avstängt under sommarhalvåret, så behöver man enbart slå på strömbrytaren. Vattencirkulation stängs då av automatiskt via magnetventilen och eldriften är nu inkopplad.
När hösten kommer och värmesystemet återigen är i drift, så stänger man enbart av elpatronen med hjälp av samma strömbrytare och vattencirkulationen är återigen i drift.
OBS! Separat avstängning på fram- och returledning är ej tillåtet!