Handdukstork HAGA KOMBI PLUS

Handdukstork Haga Kombi
Vem säger nej till varma, torra handdukar?

Handdukstork Haga Kombi Plus

Kombinerad el- och vattenhanddukstork.
Vattenanslutningen kopplas på det befintliga radiatorsystemet (ej VVC).
Kombi plus är en ny lösning för våra kombinerade handdukstorkar, med automatisk avstängning av vattendriften under de perioder då handdukstorken drivs på el. Handdukstork Haga Kombi Plus levereras med vattenventil Soma 3 för ett- eller tvårörssystem och utanpåliggande vattenanslutning.

LS-modellen har vridbara väggfästen vilket medger både höger- eller vänstermontage. LSH/V-modellen har välvda rör och måste beställas med höger(LSH) eller vänstermontage(LSV).

60 månaders garanti.

Kombi plus

Kombi plus är en ny lösning för våra kombinerade handdukstorkar, med automatisk avstängning av vattendriften under de perioder då handdukstorken drivs på el. Kombi plus kan enbart fås tillsammans med vår BC-Styrning samt med vattenventil Soma 3 för utanpåliggande vattenanslutning för antingen ett- eller tvårörssystem.

När värmesystemet är avstängt under sommarhalvåret, så behöver man enbart slå på strömbrytaren från läge 0 till läge 1. Vattencirkulation stängs då av automatiskt via magnetventilen och eldriften är nu inkopplad.
När hösten kommer och värmesystemet återigen är i drift, så stänger man enbart av eldriften med hjälp av samma strömbrytare, från läge 1 till läge 0, och vattendriften är återigen i drift.
OBS! Separat avstängning på fram- och returledning är ej tillåtet!

Kretskorten kommunicerar med varandra.