Elektriska Handdukstorkar

Vi har ett stort utbud av elektriska handdukstorkar och ett ständigt växande sortiment. Alla våra handdukstorkar går att få med elanslutning. Handdukstorken är då vanligtvis vätskefylld och har en patron monterad.

Handdukstork Taserud EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Taserud är en snygg och praktisk handdukstork, som tillverkas i fem modeller med fyra olika styrningar att välja på. Taserudsmodellerna har raka tvärgående rör och är enkelt vändbara för höger eller vänstermontage gällande elanslutningen.

Handdukstork Solvik EL

Kategori Elektriska Handdukstorkar

Solvik är en elegant nyhet i vårt produktsortiment. Modellen finns i fyra olika storlekar; från minstingen LS-600 till det lilla badrummet upp till LS-1200 som är perfekt för den stora familjen eller det stora badrummet. Solvik kommer med snygga, raka tvärgående rör och är enkelt vändbar för höger eller vänstermontage gällande elanslutningen. Solvik finns även som kombinerad el / vatten eller som vatten.

Handdukstork Haga EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Handdukstork Haga.. Hagas stilrena strama form blir blir ett snyggt tillskott i ditt badrum. Det stora antalet ribbor gör att många handdukar får plats.

Handdukstork Kinna EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Kinna är en enkel och prisvärd handdukstork, som värms upp med elslinga. Passar det mindre badrummet och kommer med 3 olika styrningar.

Handdukstork Dottevik EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Handdukstork Dottevik – En snygg och stilren handdukstork, med kromade fyrkantsrör. Levereras med styrningen Olle som möjliggör inställning av veckoschema.

Handdukstork Sjöhaget EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Sjöhaget CHOD levereras med styrningen Olle som har inbyggd dimmer och timer.
Olle möjliggör även styrning via en app, där man även kan ställa in sitt eget veckoschema.

Handdukstork Älgå EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Handdukstork Älgå EL. Elegant och stilren handdukstork med välvda, runda rör. Styrningen Olle har en app innehållande veckoschema som tillval.

Handdukstork Glava EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Handdukstork Glava – En Elegant handdukstork med runda, raka, kromade rör. Levereras med styrningen Olle som möjliggör inställning av veckoschema.

Handdukstork Rackstad EL

Kategori: Elektriska Handdukstorkar

Handdukstork Rackstad – En modern & elegant handdukstork med välvda rör. Levereras med styrningen Olle som möjliggör inställning av veckoschema.

elektrisk handdukstork solvik ls-800 i badrum
Handdukstork Solvik LS-800-BC

Styrningar – Elektriska handdukstorkar

S och ST-modellerna har en inbyggd strömbrytare med on/off funktion. ST-modellen har dessutom en inbyggd förinställd termostat.

RS-modellen har inbyggd dimmer. Med hjälp av vredet i det nedre väggfästet har man möjlighet att steglöst ställa in effekten från min till max och därigenom själv bestämma värmen på torken, samt slå på och av.

BC–modellen regleras enkelt med ett knapptryck för att ställa temperaturen i fem olika intervaller, med start från 20% upp till 100% av effekten på handdukstorken. När handdukstorken belastas med blöta handdukar, kan man hålla in + knappen i 5 sekunder så att timern sätts igång och handdukstorken går upp på en högre effekt under en tid, för att sedan återgå till grundinställning eller stängas av helt. Timern kan regleras i 2-timmars intervaller med start från 2 timmar och upp till 10 timmar. Effekten under timer-tiden kan även den regleras från 20% upp till 100% av effekten på handdukstorken. BC-modellen slås enkelt av och på med den inbyggda strömbrytaren.

Handdukstorkar 5 års garanti

5-års garanti!

Vid eventuellt fabrikationsfel som uppstår på Somatherm HDs elhanddukstork inom 5 år från inköpsdatum åtgärdar vi detta. Förutsättning för denna garanti är, att apparaten är installerad och monterad efter föreskriven anvisning.
Garantin gäller inte efter för eventuella skador vid felaktig behandling, montering eller vid indirekta skador. Reparation, som utföres utan vårt medgivande under garantitiden, ersätts inte av oss.