OBS! Denna produkt har utgått och ersatts med Golvvärmetermostat Soma HD-T

Golvvärmetermostat med touch

Golvvärmetermostat Soma HD-T

Golvvärmetermostaten Soma HD-T är en klocktermostat med ”Allt-i-ett”-funktion som bidrar till optimal komfort med låg energiförbrukning. Dessutom har den en inbyggd touchskärm i 2-färger med 12 olika språk där du enkelt kan anpassa ditt golvvärmesystem efter dina önskemål. Därtill kommer även funktioner såsom enkel schemaläggning som säkerställer att din önskade temperatur ställs in vid önskad tid.

För att du ska känna dig trygg och kunna behålla dina inställningar vid ett eventuellt strömavbrott, så har Golvvärmetermostat Soma HD-T 5-års backup av kalender och klocka vilket innebär att dina inställningar fortfarande finns på plats vid uppstart efter strömavbrottet.

Benämning SEG-Nr
Golvvärmetermostat Soma HD-T 8935681

Golvtermostat Soma HD-T

  • 2″ touchskärm
  • Användarvänligt gränssnitt
  • Energiövervakning
  • Schemaläggning
  • 5-års backup vid ev. strömavbrott
  • QR-kodavläsningar
  • Kompatibel med befintliga golvgivare
  • Systemövervakning online genom QR-Kod
golvvärme låg energiförbrukning
Spara upp till 36% CO₂

Schemalägg din golvvärmetermostat för maximal energibesparing och total komfort

Du kan ställa in golvvärmetermostaten i flera olika förvalda lägen. Dessutom så kan du skapa ditt eget schema för maximal energibesparing och total komfort.

Individuell programmering

De fabriksinställda perioderna och / eller temperaturerna kan justeras efter önskemål.

Följande program kan också väljas

Du kan välja mellan 4- eller 6-händelsescheman och dessutom så kan du ställa in upp till sju olika programkombinationer. Välj din programmering efter jobbdagar, hemmadagar eller enskilda dagar.

Komfortläge

Du kan ändra rumstemperaturen tillfälligt under ett valt antal timmar. Efter din förvalda tid så återgår termostaten till det program som du har schemalagt sen tidigare.

Manuellt läge

Det schemalagda programmet kan avbrytas för konstant temperaturdrift.

Semesterläge

Programmera en planerad semesterperiod så startar termostaten automatiskt. Det vill säga att termostaten ställer automatiskt in en temperaturinställningspunkt till 5 ° C under hela semestern.

Boost-läge

Aktivera en boost-period på en timme för att snabbt öka i temperatur. Efter avslutad period återgår golvvärmetermostaten till normal drift.

Frostskyddsläge

Frostskyddsläge kan aktiveras om ingen värme behövs (Säkerställer att inga frostskador uppstår vid låga temperaturer).

ECO läge

Det lägsta värdet som programmeras i ditt schema kommer att användas vid aktivering av ECO-läge och kommer att användas permanent tills ECO Läget avaktiveras.

Måttskiss Golvvärmetermostat

Måttskiss för Golvvärmetermostat Soma HD-T

Måttskiss Golvvärmetermostat

Inkoppling för Golvvärmetermostat Soma HD-T

Registrera dig för utökad garanti

Har du köpt någon av våra golvvärmeprodukter? Det vill säga att om du har köpt något av våra paket med värmekabel i så kan du registrera dig för att ta del av vår utökade garanti för golvvärmekabel. Det vill säga att om du registrerar dig så får du hela 20-års garanti på din värmekabel istället för 10! Du kan läsa vidare om våra garantivillkor här!

20års garanti golvvärmekabel

20-års garanti på golvvärme

Om du registrerar dig som användare av vår golvvärme så får du hela 20-års garanti på golvvärmekabel. Det vill säga att om du inte registrerar dig så har du istället 10-års garanti på golvvärmekabel. Därtill kommer även 5-års garanti på golvvärmetermostat.