paket golvvärmematta

Golvvärmematta Soma ALI HD-TW

Golvvärmematta Soma ALI HD-TW har allt som du behöver för din installation av golvvärme. Det vill säga att du får ett komplett paket med golvvärmetermostat, värmekabelmatta, golvsensor, slang och lim. Golvvärmemattan kan du med fördel använda på öppna ytor där det finns få hinder i exempelvis rum med golvbeläggning som kakel eller marmor. Dessutom så kan värmekabelmattan användas under material som heltäckningsmatta, PVC-matta, laminatgolv, parkettgolv samt andra träbeläggningar.

Du kan följaktligen använda golvvärmemattan som ett kompletterande golvvärmesystem för att få ett varmt golv samtidigt som den också kan användas som huvudsaklig uppvärmning.

SEG Golvvärmematta
8935756 Vämekabelmatta soma ali hd-tw 200w/2kvm
8935757 Vämekabelmatta soma ali hd-tw 300w/3kvm
8935758 Vämekabelmatta soma ali hd-tw 400w/4kvm
8935759 Vämekabelmatta soma ali hd-tw 500w/5kvm
8935760 Vämekabelmatta soma ali hd-tw 600w/6kvm
8935761 Vämekabelmatta soma ali hd-tw 800w/8kvm
8935762 Vämekabelmatta soma ali hd-tw 1000w/10kvm

Termostat till Värmekabelmatta

Du kommer att behöva en termostat till värmemattan för att kunna styra din värme samt energiförbrukning. Som tidigare nämnts så ingår golvvärmetermostaten HD-TW i detta paket. Det vill säga en termostat med touch-skärm och inbyggd WiFi-anslutning. Dessutom ger dig denna smarta styrning möjligheten att kontrollera ditt golvvärmesystem via app vilket ger dig full kontroll, var du än befinner dig.

Som om inte det vore nog, så har du möjlighet att få en detaljerad information om vilken energi du använder vilket gör det möjligt för dig att kontrollera uppvärmningen och på så sätt maximera dina energibesparingar.

Golvvärmetermostat med wifi

Registrera dig för utökad garanti

Har du köpt någon av våra golvvärmeprodukter? Det vill säga att om du har köpt något av våra paket med värmekabel i så kan du registrera dig för att ta del av vår utökade garanti för golvvärmekabel. Det vill säga att om du registrerar dig så får du hela 20-års garanti på din värmekabel istället för 10! Du kan läsa vidare om våra garantivillkor här!

20års garanti golvvärmekabel

20-års garanti på golvvärme

Om du registrerar dig som användare av vår golvvärme så får du 20-års garanti på golvvärmekabel. Om du inte registrerar dig så har du 10-års garanti på golvvärmekabel. 5-års garanti på golvvärmetermostat.