Paket golvvärmematta

Golvvärmematta Soma ALI HD-MP

Det kompletta paketet golvvärmematta Soma ALI HD-MP inkluderar allt du behöver för din golvvärmeinstallation. Närmare bestämt golvvärmetermostat, värmekabelmatta, golvsensor, slang och lim. Dessutom så slipper du placera golvvärmekabeln själv då denna redan sitter fäst på mattan vilket underlättar installation. Följaktligen använder du värmekabelmattan med fördel på öppna ytor där det finns få hinder i exempelvis rum med golvbeläggning som kakel eller marmor. Hit hör även att värmekabelmattan kan användas under material som heltäckningsmatta, PVC-matta, laminatgolv, parkettgolv samt andra träbeläggningar.

Ett bra isolerat rum med ett välgjort underarbete för ditt golv gör även att du kan använda golvvärmemattan som huvudsaklig uppvärmning för rummet samtidigt som du kan göra dig av med exempelvis element som bara tar onödig plats.

SEG Golvvärmematta Soma ALI HD-MP
8935738 Vämekabelmatta soma ali hd-mp 200w/2kvm
8935739 Vämekabelmatta soma ali hd-mp 300w/3kvm
8935740 Vämekabelmatta soma ali hd-mp 400w/4kvm
8935741 Vämekabelmatta soma ali hd-mp 500w/5kvm
8935742 Vämekabelmatta soma ali hd-mp 600w/6kvm
8935743 Vämekabelmatta soma ali hd-mp 800w/8kvm
8935744 Vämekabelmatta soma ali hd-mp 1000w/10kvm
Klocktermostat till golvvärme

Termostat till Värmekabelmatta

Du kommer att behöva en termostat till värmemattan för att kunna styra din värme samt energiförbrukning. Som tidigare nämnts så ingår golvvärmetermostaten HD-MP i detta paket. Det vill säga en tunn ”allt-i-ett”-klocktermostat som är lätt att installera med en enkel menynavigering på 8 olika språk. Följaktligen så får du med denna termostat en enkel avläsning av energiförbrukning, inbyggd klocka, kalender och strömbackup.

Registrera dig för utökad garanti

Har du köpt någon av våra golvvärmeprodukter? Det vill säga att om du har köpt något av våra paket med värmekabel i så kan du registrera dig för att ta del av vår utökade garanti för golvvärmekabel. Det vill säga att om du registrerar dig så får du hela 20-års garanti på din värmekabel istället för 10! Du kan läsa vidare om våra garantivillkor här!

20års garanti golvvärmekabel

20-års garanti på golvvärme

Om du registrerar dig som användare av vår golvvärme så får du 20-års garanti på golvvärmekabel. Om du inte registrerar dig så har du 10-års garanti på golvvärmekabel. 5-års garanti på golvvärmetermostat.