Paket golvvärmematta

Golvvärmematta Soma ALI HD-M

Golvvärmematta Soma ALI HD-M är ett komplett golvvärmepaket. Det vill säga att med detta paket får du allt du behöver för din installation av golvvärme. Närmare bestämt värmekabelmatta, termostat, golvsensor, slang och lim. Följaktligen använder du värmekabelmattan med fördel på öppna ytor där det finns få hinder i exempelvis rum med golvbeläggning som kakel eller marmor. Dessutom så kan värmekabelmattan användas under material som heltäckningsmatta, PVC-matta, laminatgolv, parkettgolv samt andra träbeläggningar.

Ett bra isolerat rum med ett välgjort underarbete för ditt golv gör att du kan använda golvvärmemattan som huvudsaklig uppvärmning för rummet samtidigt som du du kan göra dig av med exempelvis onödiga element som bara är i vägen.

SEG Golvvärmematta Soma ALI HD-M
8935729 Vämekabelmatta soma ali hd-m 200w/2kvm
8935730 Vämekabelmatta soma ali hd-m 300w/3kvm
8935731 Vämekabelmatta soma ali hd-m 400w/4kvm
8935732 Vämekabelmatta soma ali hd-m 500w/5kvm
8935733 Vämekabelmatta soma ali hd-m 600w/6kvm
8935734 Vämekabelmatta soma ali hd-m 800w/8kvm
8935735 Vämekabelmatta soma ali hd-m 1000w/10kvm
Golvvärmetermostat med timer

Termostat till Värmekabelmatta

Du kommer att behöva en termostat till värmemattan för att kunna styra din värme samt energiförbrukning. Som tidigare nämnts så ingår golvvärmetermostaten HD-M i detta paket. Det vill säga en högkvalitativ termostat som är utformad för att ha en minimal påverkan på miljön och samtidigt ge långvarig värmekomfort. Dessutom är den lämplig för infälld montering i ett vanligt vägguttag.

Slutligen så har termostaten en inbyggd timer för automatisk nattsänkning och ger möjlighet att aktivera nattsänkning eller frostskydd via den externa ingången. Kort sagt är denna termostat ett perfekt val för nya installationer och för utbyte av föråldrade termostater.

golvvärme låg energiförbrukning
Golvvärmetermostat hd-m

Registrera dig för utökad garanti

Har du köpt någon av våra golvvärmeprodukter? Det vill säga att om du har köpt något av våra paket med värmekabel i så kan du registrera dig för att ta del av vår utökade garanti för golvvärmekabel. Det vill säga att om du registrerar dig så får du hela 20-års garanti på din värmekabel istället för 10! Du kan läsa vidare om våra garantivillkor här!

20års garanti golvvärmekabel

20-års garanti på golvvärme

Om du registrerar dig som användare av vår golvvärme så får du 20-års garanti på golvvärmekabel. Om du inte registrerar dig så har du 10-års garanti på golvvärmekabel. 5-års garanti på golvvärmetermostat.